Evaluarea starii de sanatate prin biorezonanta

Analizorul cu biorezonanță magnetică este un aparat complex care poate investiga și analiza starea de sănătate a corpului uman. Este un echipament avansat de investigare a stării de sănătate, ce înglobează în structura sa noțiuni și aplicații de ultimă oră ale medicinei, ingineriei electrice, bioinformaticii, precum și a altor științe.

Inițial, acest tip de echipament a fost conceput pentru utilizarea sa în industria spațială, cu aplicabilitate directă asupra cosmonauților – ulterior lărgindu-și aria de utilizare.

Tehnica de investigație cu aparatul de biorezonanță s- a dovedit că are  un impact extraordinar în PREVENIREA la timp a apariției problemelor de sănătate. Fie că este vorba de dereglarea nivelului normal al vitaminelor, fie de existența unui deficit sau a unui surplus de minerale în corp, deregări ale hormonilor sau enzime lipsă în corp, prin această tehnica putem identifica la timp ceea ce trebuie corectat în corpul nostru.

NU SUNT efecte negative ale investigației prin biorezonanță. Biorezonata NU necesita prelevare de țesut, substanță de contrast, întepătură sau alte elemente de disconfort.

Principiul de analiză

Corpul uman reprezintă un conglomerat de celule, aflate în continuă mişcare în sângele, ţesuturile, sistemele şi organele corpului uman. În general, celulele corpului uman au o durată de viaţă limitată. Toate celulele, cresc şi evoluează continuu, se divizează şi mor. Practic, prin divizare, celulele se reînnoiesc. Pentru a avea o imagine realistică a mişcării celulelor în corpul uman, trebuie să ştim că, doar în sânge, aproximativ 25 de milioane de celule pe minut se reînnoiesc în mod constant.
Tot acest proces celular din sânge, ţesuturi, sisteme şi organe generează în permanenţă energie convertită în diverse forme, printre care şi energia electromagnetică, sub formă de unde electromagnetice.

În funcţie de starea de sănătate a corpului uman, mişcarea celulelor se modifică şi, implicit, și energia şi valoarea undelor electromagnetice generată de mişcarea celulelor.

Analizorul cu biorezonanţă magnetică captează, măsoară şi transmite valorile undelor electromagnetice către un microprocesor şi apoi către computer, unde toate aceste informatii sunt prelucrate, comparate şi interpretate cu o vastă bază de date, aplicând metoda Fourier.

În acest mod analizorul poate genera rapoarte cu o mare rată de precizie asupra a 42 de funcţii/organe/sisteme ale corpului uman.

Acest înalt grad de precizie este datorat unui studiu asiduu, efectuat de experţi asupra a zeci de milioane de cazuri clinice în decursul anilor.

Avantaje

 

SISTEME ANALIZATE: functia cardiovasculara si cerebrovasculara, functia gastrointestinala, functia intestin gros, functia hepatica, functia vezica biliara, functia pancreatica, functia renala, functia pulmonara, sistem nervos, boli osoase, densitate osoasa minerala, boala osoasa reumatoida, indexul cresterii osoase, glicemia, oligoelemente, vitaminele, aminoacizii, coenzimele, sistem endocrin, functia tiroidiana, sistem imunitar, toxinele, metalele grele , calitati fizice fundamentale,alergiile, pielea, ochii, prostata, ginecologia, functia sexuala masculina, gandele mamare, elemente ale corpului uman, analiza copii, obezitate, colagen, canale si colaterale, frecventa cardiaca si creier, lipide sanguine, sperma si material seminal, ciclu menstrual.

Indicații:

  1. Pentru rezultate cat mai corecte este bine sa nu consumați alcool, cafea și suplimente naturiste/medicamente cu două zile înaintea realizării testării.
  2. Odihniţi-vă corespunzător cu două zile înaintea realizării testării.
  3. După o activitate fizică intensă este indicat să vă odihniţi 1-2 ore, înainte de a începe evaluare.
  4. Testarea nu se va face imediat după ce ați luat masa.
  5. Testarea trebuie efectuată într-o cameră cât mai curată şi liniştită. Evitaţi prezenţa electronicelor.
  6. Îndepărtaţi articolele de metal şi dispozitivele electronice de lângă dumneavoastră.
  7. Aparatul nu poate fi utilizat de către persoanele cu stimulator cardiac şi persoanele care au implanturi metalice în organism.
  8. Îmbrăcămintea trebuie să fie lejeră.
  9. Fiţi cât mai relaxaţi, însă nu vorbiţi şi staţi nemişcaţi pe parcursul examinării.

Design by Dorian