Băuturi, alcoolice sau nonalcoolice, care afectează viaţa sexuală

Băuturi, alcoolice sau nonalcoolice, care afectează viaţa sexuală

De multe ori, atunci când avem un partener nou, simţim nevoia să bem ceva înainte de a ajunge în pat, pentru a scăpa de inhibiţii. Şi totuşi, ştim deja că alcoolul în exces diminuează performanţele sexuale şi poate goni orice parteneră, din cauza comportamentului neadecvat. Dar nu doar alcoolul e problema, ci şi sucurile acidulate, potrivit specialiştilor. Acestea trebuie evitate înaintea contactului sexual, chiar dacă e vara şi prea cald, pentru simplul motiv că provoacă balonări şi disconfort în timpul actului sexual. În plus, produsele care conţin foarte mult zahăr duc la o creştere bruscă, urmată de o scădere imediată a nivelului de zahăr din sânge, proces ce scade şi nivelul de testosteron,  hormonul de care depinde dorinţa de a face sex.

O altă băutură, consumată cu predilecţie vara, e berea. Nici ea nu este recomandată înainte de actul sexual din cauză că simţi nevoia frecventă de a urina, te balonează şi creează, evident, un disconfort. Dacă totuşi simţi nevoia să consumi alcool, un pahar cu vin sau o cupă de şampanie, dar nu mai mult, sunt pe lista băuturilor acceptate de specialişti.

Dacă vrei să ai o respiraţie proaspătă, menta e cea mai proastă idee deoarece, deşi are efect de răcorire, scade apetitul sexual.

Cel mai bine ar fi, dacă vrei să-ţi potoleşti setea şi nu vrei să ai surprize neplăcute, să bei un pahar cu apă!

Lasa un comentariu

Design by Dorian