Evaluarea stării de sănătate prin biorezonanță
Analizorul cu biorezonanță magnetică este un aparat complex care poate investiga si analiza starea de sănătate a corpului uman. Este o metodă neinvazivă şi nedureroasă a analizei stării de sănătate. Practic înlocuieşte tipuri de analize clasice cum ar fi: rezonanţa cu ultrasunete, RMN-ul(rezonanţa magnetică nucleară), radiografiile (expunerea la radiaţii), ş. a.
Terapie cu lumina polarizata
Terapia cu lumina polarizată este o metodă de tratament naturistă, nu are contradindicații și poate fi folosită într-o patologie extrem de variată.
Electroacupunctura
Electroacupunctura este o metodă non-invazivă prin care punctele de presiune sunt stimulate prin impulsuri electrice, care înlocuiesc acele.
Ecopsihologie
Ecoterapia e o metodă terapeutică veche ca aplicare, dar destul de nouă ca formă acceptată de psihoterapie. Ecopsihologii propun, în locul pilulelor antidepresive şi al psihoterapiei clasice, ieşirile în natură şi conectarea cu aceasta.
Art-terapie
Art-terapia reprezintă folosirea terapeutică a creaţiei artistice pentru îmbunătăţirea stării emoţionale a persoanelor care au diferite dificultăţi de viaţă sau a celor care îşi doresc dezvotarea personală.
Psihologie Pozitiva
Psihologia pozitivă este o abordare mai nouă, ce analizeaza trăirile umane pozitive şi condiţiile necesare fiinţei umane pentru a avea o viaţă împlinită şi pentru a progresa. Psihologia pozitivă se doreşte a fi complementară psihologiilor tradiţionale (concentrate pe problema) şi nu sa le substituie.
Nutritie
Nutriţia se ocupă cu diagnosticul şi tratamentul bolilor ce au ca şi consecinţă un dezechilibru între nevoile normale ale organismului şi starea actuală.
NLP – Programare Neuro-lingvistica
NLP este abilitatea de a-ţi controla propriile stări mentale prin controlul propriului creier.
Reiki
Reiki este un sistem japonez de vindecare naturala bazata pe canalizarea unei energii vindecatoare prin maini.

Lumina polarizată și cromoterapia

Decodificarea si intelegerea unora dintre proprietarile subtile ale spectrului luminii este considerata o mare realizare a stiintei. Drept urmare, cromoterapia sau cromopatia a aparut ca o punere in aplicare a acestor cunostinte sub forma unui sistem alternativ de vindecare. (mai mult)

Ecopsihologie

Love-Tree-Wallpaper-12

Ecopihologia e o metodă terapeutică veche ca aplicare, dar destul de nouă ca formă acceptată de psihoterapie. Ecopsihologii propun, în locul pilulelor antidepresive şi al psihoterapiei clasice, ieşirile în natură şi conectarea cu aceasta.[mai mult]

 

Art-terapie

paint-brushes

Art-terapia reprezintă folosirea  terapeutica a creaţiei artistice pentru îmbunătăţirea stării emoţionale a persoanelor care au diferite probleme în viaţa personală şi profesională sau a celor care îşi doresc dezvotarea personală.[mai mult]

 

Nutritie

eatingNutriţia se ocupă cu diagnosticul şi tratamentul bolilor ce au ca şi consecinţă un dezechilibru... [mai mult]

Programare Neuro-Lingvistica

mindNLP este abilitatea de a-ţi controla propriile stări mentale prin controlul propriului creier. [mai mult]

Reiki

chakra_womanReiki este un sistem japonez de vindecare naturala bazata pe canalizarea unei energii..[mai mult]

Ordinul Practicienilor de Medicina Complementara/Alternativa din Romania, Sucursala Oltenia

nutritie, programare neuro-lingvistica, nlp, reiki, cursuri, oltenia, medicina complementara, medicina alternativa, craiova

Design by Dorian